This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Kontakt os på +45 3132 8088|claus@kvantespring.com

Mødelederen

/Mødelederen
Mødelederen 2017-09-10T12:27:30+00:00

Mødelederen har ansvaret. Både for mødets gennemførelse og resultat. Men også for at have det mandat, der skal til for at kunne lede mødet med succes.

Mødelederen skal følge de universelle principper for mødeledelse. Men vi lades os ofte lulle i søvn af, at netop vi så specielle, at vi er vanskelige at mødelede på vores arbejdsplads. Som om det ikke er det samme, der giver fx gode badmintonspillere, uanset køn, alder og hvilket land du spiller i. 

I er ikke mere unikke end at det er de samme principper der gælder for jer. Og I skal træne jeres mødeledere op til at være elitespillere under mødet. Men også før og efter. Træning i at opnå de ønskede resultater og fælles engagement i dem.

Vi træner jeres mødeledere i:

At tydeliggøre det faglige motiv, der begrunder mødet og resultatet.

At skabe kontakt til og imellem deltagerne, så de følger dagsorden og behovet for resultat.

At balancere faglighed og følelser.

At balancere faglighed og magt.

At opnå det bedste resultat på mødet.

At opdrage deltagerne til færre og bedre møder.                                                                        
Til forsiden